Blogg

 • Ideo Solutions AS er kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv

  12 september 2022
  En dynamisk vekst og en høy standard på arbeidet vårt gjorde Ideo Solutions AS til Gaselle-bedrift i 2021. Dette er en av de viktigste betegnelsene innen norsk næringsliv.
 • INTRANET: Effektiv intern kommunikasjon for desentraliserte organisasjoner

  02 september 2022
  Nå introduserer vi en ny utgave av e-boka Digital Workplace, som tar for seg ulike aspekter ved organisering og drift av desentraliserte organisasjoner. Hvis du planlegger å implementere eller utvikle et intranett / digital arbeidsplass i din organisasjon eller er på utkikk etter ny kunnskap på dette området - last ned vår gratis guide.
 • 15 kjappe tips: Slik får du fart på WordPress

  26 august 2022
  Raskere nettsider gir mer trafikk og mer engasjerte brukere. I dag er optimal fart for lasting av sider under tre sekunder. Blir den lengre, er det stor fare for at brukeren går lei, forlater sidene dine, og drar til noen som er raskere. Men ytelsen kan du gjøre noe med, og det er mange triks du kan bruke. Her er 15 metoder som kan få fart på nettsteder med WordPress.
 • Nå kommer en ny analysestandard fra Google. Dette må du vite om GA4

  18 august 2022
  Google kommer nå med store endringer i analyseverktøyene sine. Fra 1. juli 2023 blir det en ny analysestandard – GA4 – som vil erstatte den tidligere Universal Analytics (UA). Dette innebærer at behandling av data via gamle UA-tjenester da vil avsluttes, og de vil ikke vises i verktøyets grensesnitt. Kontoen vil dermed bare vise gamle data.
 • Slik kan en skreddersydd mobil-app få fart på netthandelen

  12 august 2022
  Det er lenge siden at det bare var tenåringer som satt med nesa godt plantet i smarttelefonen. Folk godt oppe i pensjonsalderen bruker telefonen til alt fra nyheter og sosiale medier. Og til netthandel.
 • PIM kutter kostnadene i nettbutikken

  05 august 2022
  Utviklingen innen netthandel er utvilsomt en utfordring for mange aktører. Det finnes mange verktøy som kan gjøre nettbutikk-jobben enklere, og samtidig gjøre den mer brukervennlig. Et av de viktigste hjelpemidlene er PIM-plattformer.
 • Effektiv e-læring på arbeidsplassen: Kursmoduler gir deg en bedre bedrift

  28 juli 2022
  Bedriften din er aldri bedre enn summen av de ansatte. De er som regel den viktigste tilgangen du har, og å holde dem oppdatert og dyktige i jobben sin er essensielt for å drive en vellykket bedrift.
 • Disse løsningene gir nettbutikken din et forsprang

  20 juli 2022
  Varehandel på nettet tar stadig større andeler av markedet. I 2022 kan omsetningen passere 55 trillioner kroner (en million million millioner, om det tallet gir mening). Det er ca. 21 prosent av all detaljhandel i verden, og andelen øker med nesten 2 prosent årlig. Så netthandelen blir jevnt og trutt en stadig større vinner. Men en annen historie er hvilke nettbutikker som blir vinnere, og hvem innen netthandel som sakker akterut, og må gi opp.
 • Slik får du mobilhandel til å fungere knirkefritt

  14 juli 2022
  Med noen trykk på en dings kan du nå kjøpe praktisk talt alt, når som helt. Og det er mobilen som øker mest innen e-handel. Dette er en oppadgående og stadig raskere spiral, og nye apper og løsninger og lokkemidler kommer stadig vekk. Alt dette er vel og bra, men hva hvis løsningen for mobilbutikken din feiler? Det har du ikke råd til, og her er noen tips for å avverge det.
 • Outsourcing av IT: 10 ting du bør huske på

  07 juli 2022
  Stadig bedre teknologi-løsninger gjør at bedrifter ikke lenger ser på geografiske avstander som et problem. Dermed kan du hente den kompetansen du trenger fra hele verden, og velge den leverandøren som gir deg mest igjen for pengene dine. Et av områdene hvor dette gir størst gevinst er ved outsourcing av IT-tjenester.