Blogg

 • B2B-plattformer kan øke salget

  28 januar 2022
  Driver du med B2B, er det ikke likegyldig hvilken plattform du velger. Nye, dedikerte B2B-plattformer kan gjøre nettbutikken din raskere, og gi flere salg.
 • Nativ eller hybrid applikasjon?

  21 januar 2022
  Netthandel på telefon har eksplodert, og dermed må du foreta noen valg for å henge med: Skal appene dine utvikles separat for hver plattform, eller skal du lage én app som fungerer på begge?
 • Produktkonfigurator i nettbutikk: Slik lokker du inn kundene

  18 januar 2022
  E-handelen begynner å bli voksen, og stadig nye hjelpemidler dukker opp for å gjøre interesserte besøkende om til profitable kunder. Fint, ikke sant? Vel, ikke alltid. For alle andre vet også dette, og det unike blir raskt en standard, og ikke så interessant lenger. Det blir det alle forventer seg. Men med de rette verktøyene kan du ligge et hakk foran konkurrentene. Ett slikt verktøy er en produktkonfigurator.
 • Nettsted eller nett-app – hva skal du velge?

  13 januar 2022
  Ved første øyekast kan det være vrient å se forskjellen mellom en nettapplikasjon og et nettsted, siden de viktigste forskjellene er funksjonaliteten. Og nettopp dette er med på å avgjøre hva som passer best for deg.
 • Få fart på nettbutikken med automatisering

  10 januar 2022
  Automatisering av netthandel omfatter flere virkemidler for å optimere antall salg og styringsprosessene. Det gir en strømlinjeformet butikkdrift, og reduserer handletiden for kunden. Her tar vi for oss de viktigste automatiseringene innen områdene bestilling, markedsføring og kundeservice.
 • Egen nettbutikk eller markedsplass? Slik velger du riktig

  03 januar 2022
  Nettbutikker er det desidert raskest voksende segmentet innen detaljhandel. Men selv om de fleste nå selger varer og tjenester på nett, vil noen løsninger fungere bedre enn andre, og være mer effektive for nettopp din situasjon.
 • Tilbakeblikk: Trender innen e-handel i 2021

  20 desember 2021
  Fjoråret var travelt for mange nettbutikker. Pandemien og nye teknologier førte til flere kunder og stappfulle virtuelle handlevogner. Samtidig har både frakt, bestillingsmetoder og produktpromotering blitt mer strømlinjeformet i løpet av året. Her er en rask oppsummering.
 • Lær av de største: Nyttige tips om mobil-apper til e-handel

  15 desember 2021
  Stadig mer av e-handelen skjer nå via mobil. Her er noen tips om hvordan du kan gjøre mest mulig ut av dette.
 • Netthandelen flytter seg raskt: smart å være mobil

  10 desember 2021
  Du er ikke alene der ute. De usynlige lenkene som knytter de potensielle kundene dine til nettbutikker blir stadig flere, og mange av dem tilhører andre butikker – konkurrerentene dine.
 • Tilpass butikken til kunden – i alle kanaler

  06 desember 2021
  Utviklingen ruller stadig videre, og kundene krever – og tilbys – stadig mer. Individuell behandling via flere kanaler er viktige stikkord.