Blogg

 • Dekorer påskeeggene med naturlig farge!

  06 april 2022
  Påskeegg er en lang og fin tradisjon, og å dekorere dem er en populær aktivitet. Også i Polen lager vi fargerike påskeegg på ulike måter, og vi bruker gjerne naturlige farger som lages av grønnsaker, frukt eller kryddere. Her er noen tips om hvilke matvarer du kan farge med, og hvordan du gjør det.
 • Nearshoring – derfor bør du velge Polen

  01 april 2022
  Nearshoring er outsourcing av IT-prosesser til land nær ditt eget. Dette kan gjøre hverdagen lettere for bedrifter ved å la eksterne programmerere eller prosjektgrupper overta oppgaver.
 • Netthandel på smarttelefon: Dette skjer i år

  30 mars 2022
  Med dagens eksplosive utvikling innen smarttelefoner, kan det være vanskelig å skjønne at dette fremdeles er et ungt marked. Raskere og kraftigere telefoner, 5G og stadig nye apper og muligheter gjør at stadig flere er villige til å betale for telefonbaserte tjenester. Vi har sett litt på hva vi kan vente oss i år.
 • Kraftig vekst i e-handel for B2B

  22 mars 2022
  Digitale løsninger innen B2B-handel blir stadig flere og bedre. Og kundenes oppførsel under innkjøp endrer seg. Det er ikke lenger snakk om hvorvidt man skal gå på nettet, men hvilke løsninger man skal velge. Her er noen av dagens trender. En undersøkelse foretatt for DHL Express viser at omkring 80 prosent av samhandlinger mellom bedrifter vil skje online innen 2025.
 • IT-leverandør og nettbutikk: Slik blir samarbeidet vellykket

  15 mars 2022
  Forstår e-handelsbedriften og IT-leverandøren hverandre godt nok? Her er noen forslag til løsninger som gjør at et programvarehus jobber bedre sammen med kunden.
 • Skyen: Ideell for nettbutikker

  11 mars 2022
  Det har blitt vanlig å bruke skytjenester som grunnlag for å lage nettbutikker. Noen er skeptiske, men det stopper ikke utviklingen. Ifølge en fersk rapport fra K2-gruppen ligger allerede 55 % av nettbutikkene i dataskyen.
 • Oppdaterte nettsider = flere besøk

  07 mars 2022
  I prinsippet er det ikke noen stor forskjell på en nettbutikk og en fysisk butikk. Stort sett gjelder de samme reglene: Du handler der du trives, og der du får et godt tilbud på varene du ønsker deg.
 • Onshore, Offshore og Nearshore – tre veier til IT-vekst

  22 februar 2022
  Ny teknologi og stadig bedre digitale løsninger gir gode forhold for bedrifter som ser etter nye muligheter for å være et hestehode foran. Men stadig økende krav til knowhow og digitale muskler får mange til å se etter nye og bedre IT-løsninger utenfor bedriften. Metodene kan deles inn i tre grupper: onshore, offshore og nearshore. Her får du en kort presentasjon.
 • Slik gir du en bedre kjøpsopplevelse under netthandelen

  17 februar 2022
  Netthandelens andel av omsetningen bare øker, og da øker også konkurransen. Bekvem handel, godt utvalg og gunstig pris er kjente virkemidler i kampen om kundene. Men det finnes også andre faktorer som avgjør om kunden kommer til deg, og kanskje viktigere: Kommer tilbake.
 • Seks grunner til å sette ut IT-tjenester

  14 februar 2022
  IT-tjenester blir veldig ofte outsourcet. I noen tilfeller kan det være riktig å beholde alle eller noen deler av dette innen huset, men i de fleste tilfellene vil det lønne seg å sette bort mye. Hovedårsaken til dette er ganske enkelt at man da lar folk og bedrifter gjøre det de kan, og ikke det de ikke kan. Her har vi delt dette opp i seks gode grunner.