Blogg

 • Er WCAG-en din i orden?

  09 november 2021
  Svarer du «hæ?» på dette, er den sannsynligvis ikke det. Men snart er du like kjent med WCAG som du ble kjent med GDPR for noen år siden. Våren 2021 ble de norske kravene skjerpet da WCAG 2.0 ble implementert. Men selv om mange av oss ikke liker å få stadig nye regler tredd ned over hodene våre, kan dette også gi muligheter og konkurransefordeler for nettstedet ditt!
 • Gjør Black Friday and Cyber Monday grønnere med miljøvennlig ECOmmerce

  27 oktober 2021
  Nå er Black Friday og Cyber Monday rett rundt hjørnet, og det kan skaffe deg økt omsetning – spesielt i nettbutikker som vet å utnytte mulighetene e-handel gir. Selv om netthandel som regel er mer miljøvennlig enn fysisk butikkhandel, er det også mye du kan gjøre for å gjøre nettbutikken din enda grønnere.
 • Fordelene med samarbeid i en outsourcing-modell

  18 oktober 2021
  «Hvis det er ting som vi ikke klarer å gjøre mer effektivt, billigere og bedre enn konkurrentene våre, har vi ingen grunn til å gjøre dem, og bør leie inn folk som gjør jobben bedre enn oss».
 • Slik vil PIM-plattformen endre markedsaktivitetene dine

  28 september 2021
  Vil du ligge i forkant innen netthandel, trenger du digitale verktøy. PIM-systemer støtter markedsføringen på mange nivåer, og gjør produktinformasjonen enklere å takle.
 • Vil du ha netthandel «utenfor boksen»? Da må du gjøre noen viktige valg

  24 september 2021
  Bruker du komplekse plattformer for e-handel, bør du utnytte de verktøyene som støtter implementeringen av prosjekter. Her er løsningene som vil optimere samarbeidet mellom programvarehuset og kunden.
 • Enkel sjekkliste for netthandel: god butikk i 10 trinn

  19 august 2021
  Det er flere faktorer som avgjør om nettbutikken din vil vokse eller visne. Her er 10 punkter som avgjør om det brister eller bærer!
 • Lite virus veltet stort lass – og ga nye muligheter

  01 juli 2021
  Det brede utvalget av tjenester gir høy fleksibilitet, og gjør at e-læring kan brukes innen praktisk talt alle bransjer. Her er noen råd om hvordan du kan benytte de nye verktøyene.
 • Slik forbedrer du user experience (UX) på en nettside

  10 mai 2021
  Se for deg en situasjon der du er en kunde som besøker nettstedet ditt. Etter å ha skrevet adressen og trykket på "Enter", lurer du på om noe er galt, fordi siden lastes litt sakte. Etter noen sekunder virker det bra, men når du vil gå til en bestemt underside, fungerer det ikke. Til slutt kommer du deg til skjemaet du lette etter, men det virker uoversiktlig, og vanskelig å fylle ut. Dermed gir du opp.
 • WordPress nettbutikk: alt du må vite om WooCommerce

  20 april 2021
  WordPress er en av de mest populære plattformene for utvikling av nettsider. Denne programvaren driver over 34% av dem. Takket være sin høye fleksibilitet og funksjonalitet, vil du på WordPress ikke bare kunne utvikle profesjonelle nettsider, men også lage en effektiv nettbutikk. Det er en praktisk og kostnadseffektiv løsning som brukes av over 20% av verdens beste e-handelsnettsider.
 • Hva bør overveies når man velger en nettside for et selskap?

  06 april 2021
  Den progressive digitaliseringen gjør at alle selskaper, uavhengig av aktivitetstypen, ønsker å være tilgjengelige og synlige på Internett. En nettside lar deg nå et bredt publikum med tilbud og/eller spesifikk informasjon.